Cziurkiewicz Kinga

Cziurkiewicz Kinga

I. és II. szintű gyógyítás

A Delfin és a Bálna-palástoknak köszönhetően soha nem remélhető mélységekben találhattam rá újra az egyéni gyógyítói utamra. Úgy érzem az angyalrészem megújult energiával tud a gyógyítói szolgálatba lépni. Ezért nagy szeretettel várom azokat a gyógyulni vágyó lelkeket, akik úgy érzik, hosszú bolyongás után szeretnének az útjukra rá találni és ebben segítséget kapni.

 

Telefonszám:+36702284214

Bejelentkezési idő:H-P 17-20 óráig

Csala Ildikó

Csala Ildikó

I. és II. szintű gyógyítás

Nagy megtiszteltetés számomra, s ugyanakkor felelősség is, hogy a Csillagnemzetségek Galaktikus Küldöttsége megnyitotta gyógyítói küldetésem útját. Fénytemplomunk kötelékében végzem gyógyítói munkámat. Szellemi szinten Angyalként indultam a létezés megtapasztalására, jelen életemben nagyon erős tanítói kódokkal rendelkezem. Így nem véletlen, hogy tanítóként dolgozom a hétköznapokban. Ez a két út életemben szorosan összefonódott. A tanítói utam alatt rengeteg problémával találkoztam és foglalkoztam már. A gyerek viselkedésében megnyilvánuló, rejtett családi konfliktustól kezdve, szülő-gyerek és olykor szülő-szülő közötti gondokkal. Ha problémás helyzetben vagyunk, sokszor nehéz egy tágabb perspektívából látni az életünket. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a problémánk egyedülálló, nehéz és megoldhatatlan. A viselkedés mintázatok mögé látva, őszintén szembenézve a problémákkal, a felismerések sorozatán keresztül feltárjuk az adott gondot, és megtaláljuk a megoldást. Ha úgy érzed segítségedre lehetek, nagy szeretettel várlak!

Telefonszám:

E-mail:il-di21@hotmail.com

Katalin Hirt

Katalin Hirt

I. és II. szintű gyógyítás
Kedves gyógyulni vágyó Testvérem! Igen, jól látod, én vagyok az. Velem találkozhattál, amikor könyveket, CD-ket, Antares-kódot rendeltél, és én tűnök fel a város legkülönbözőbb pontjain, hogy Templomunk szolgálatában közvetítsem és átadjam a Fény Hírét akár egy könyv, akár egy üzenet, akár egy ölelés formájában. Ebből is érezheted, hogy a Pegazus-kódok a legerősebbek a lelkemben.Az élet nevű játék színpadán 20 évig dolgoztam a médiában, ebből 15 évet töltöttem el vezető beosztásban egy médiabirodalom sportnapilapjánál. Közben folyamatosan kutattam a láthatatlant és próbáltam megfejteni, mi is a dolgom a világban. Gondoltam, ha valaki ismeri a múltat, az megtudja, merre is tart, de hiába diplomáztam történelemből és szereztem tanári végzettséget, ettől csak műveltebb lettem, de semmiképpen sem okosabb… 😀 Az Égi vezetésnek hála képessé váltam meghallani a 9. Fénytemplom hívását, ahol mélyen hazatalált a szívem és a lelkem. Szabad akaratomból úgy döntöttem, feladom addigi életem, eldobom a multinacionális „biztonságot” és sorsom kódjait követve az Égiekre bízom a vezetést. Jó döntés volt. Azóta napról napra közelebb kerülök önmagamhoz is. Így ma már tudom, hogy szellemi szinten a Csillagember tapasztalati útját választottam, ezért „öreg lélekként” elmondhatom, hogy voltam én már minden 😀 ) Jelen létemet egy Unikornis álma hívta életre, és lelki kódjaim között a Pegazus mellett ott található még a Medve-kód, vagyis a Krisztusi Út, és a Delfinek gyógyító és örömhozó szeretetkódja is. Testi szinten az egykori sárkányharcos ma már szögre akasztotta a kardját, ami csak az Istennő és Fénytemplomunk, közösségünk védelmében kerül elő, ha szükséges. Helyette egy hatalmas Medve-ölelés vár minden hozzánk betérő, tiszta szándékkal érkező lelkecskét 😀 ) Fénytemplomunk szoros kötelékében végzem gyógyítói munkámat és szolgálatomat, melyre az „Asztro-kozmogenezis 13 ösvénye” képzésen kaptam beavatást és felhatalmazást. Hogy ez pontosan mit is jelent, azt ide eljutva már elolvashattad. Ha úgy érzed, én volnék az, aki segíteni tud neked, keress bátran! A kezelés helyszíne: XIII. kerület (Angyalföld).

Telefonszám:+36209267774

E-mail:pegazus7@gmail.com

Hóz Erzsébet

Hóz Erzsébet

I. és II. szintű gyógyítás

“Uram, adj tiszta elmét, hogy lássak! Uram, adj alázatot, hogy halljak! Uram, adj szeretetet, hogy szolgálhassalak! Uram adj hitet, hogy benned maradhassak!” Mérnökként, mérnök-közgazdászként igyekeztem a világ látható, mérhető és számokkal, „leképezhető” részét megismerni, megérteni. Az élet törvényeinek megismeréséhez, a sorsom nehézségeinek megértéséhez ez nem adott elegendő tudást, ezért kerestem a tények, történések mögötti valóságot, a látható mögötti láthatatlan erőket, törvényeket. Így indultam el az ismeretlen felé, a lélek mélységeinek, az univerzum törvényeinek megismerése felé. Sok-sok kérdésfeltevés, kutatás és kétkedés kísérte utam, míg meghallottam a lelkem hangját. Veszteségeim, fájdalmaim pedig felerősítették ezt a hangot, miközben alázatra, feltétel nélküli szeretetre és az élet csodájára tanítottak. Megértettem az égi törvényt, hogy semmi, ami történik veled, benned vagy körülötted nem véletlen, hanem tetteid és gondolataid következménye. Ezért, ha értetlenül állsz szemben valami igazságtalansággal, szenvedéssel vagy magával a halállal – légy meggyőződve, hogy nem a vak véletlen műveli ezt veled. A továbblépés a szeretet és a megváltás hídján keresztül vezet, és a szenvedések letehetők! Ez a lélekgyógyászati terápiás munka óriási segítséget adhat mindenki számára, hogy hasonló felismerések útján végül megértse az élete történéseit és Önmagába érjen… Várlak nagy szeretettel Tatán vagy Budapesten.

Telefonszám:+36302803659

E-mail:hoz.erzsebet@gmail.com

Simcsik Éva

Simcsik Éva

I. és II. szintű gyógyítás

Életem első felét abban az illúzióban éltem, hogy távol vagyok a Teremtő Forrás Szeretetétől. Ahogy a gyógyulásom haladt előre, úgy nyílt ki, lett egyre színesebb, szabadabb az életem. Határtalan örömmel tölt el engem, hogy részt vehetek a Csodában, hogy közvetíthetem ezt a felbecsülhetetlen értékű gyógyító misztériumot. Mivel bálnatestben élek ebben az eltorzult szépségeszményű világban, nagyon sok gondom volt ennek a gyönyörű testnek az elfogadásával. A lelkemben egy hófehér pegazus szárnyal egyre szabadabban, egy Unikornis gyakorolja a teremtő álmok megvalósítását, és Delfinek játszadoznak, bukfenceznek, akik zsigeri ösztönből élik a megbocsátás, elfogadás, együttérzés, hit krisztusi minőségeit. Van egy ősi csillagkódom, egy Nagymacska harcos, aki harcol a szabadságért, a függetlenségért mindenfajta elnyomással szemben. Legeslegbelül pedig egy emlékező és emlékeztető angyallény rejtőzik, aki megtapasztalta, hogy milyen szörnyű a Teremtőtől való eltávolodás érzése. Nagyon örülök, hogy segíthetek embertársaimnak a csodálatos csillaglényeket felfedezni testükben-lelkükben, hogy a Csillagember bátorságával, szabadságával, teremtő erejével tudjanak élni, a bennünk élő Belső Gyermek boldogságával, aki tudja, hogy valójában sohasem szakadt el a Teremtő Forrástól, az Isten/Istennő Szeretetétől.

Telefonszám:+36705610249

E-mail:evasimcsik1@gmail.com

Maya Kollár

Maya Kollár

I. és II. szintű gyógyítás
Valaki egyszer azt mondta nekem, hogy azok a dolgok, amiket az ember a szívébe és a lelkébe gyűjt, azt nem veszíti el akkor sem, ha átlép az Égi világokba. Ezek a lelki, szívbéli kincsek vele maradnak.Végtelen hálát és szeretetet érzek, hogy e szellemi közösség és a gyógyítói csoport tagja lehetek. Ennek köszönhetem azokat az igazi kincseket, melyeket a szívembe gyűjtöttem, és képessé is váltam mindezt felismerni. Így bennem rejtőzik a delfinek útja és az az öröm, melyet a delfinek éreznek játék közben. Sorsom még a madarak útja, a tündérek és manók kapcsolata a Földanyával.A Pegazusok és az Angyalok fájdalmas felismerései és a Női kígyók gyönyörű Istennői világa, a Nagymacskák szabadsága és egy gyönyörű, fénylő Unikornis útja is, aki már jó úton halad az ébredésében 🙂 A bennem rejlő kódok okán szívesen látom azokat a gyógyulni vágyó lelkecskéket, akik kapcsolati problémákkal, anyasággal kapcsolatos kérdésekkel, kérésekkel fordulnak hozzám. Jól tudok segíteni mindazoknak, akik saját testük elfogadásával küszködnek, esetleg nem találják a testükkel való kapcsolatot. A legmélyebb Delfin-kódjaim pedig segíthetnek azon lelkeknek, akiknek mély elengedést kell megélniük, ill. depresszióban szenvednek. És mivel csoportunkat nagyon mélyen áthatják a Krisztusi energiák, így útközben egy Medve-szívet is növesztettem 🙂

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, én volnék az, aki segíteni tud Neked.

Telefonszám:+36703819549

E-mail:kollarmaya1969@gmail.com

Dr. Gyenge Mátyásné, Márta

Dr. Gyenge Mátyásné, Márta

I. és II. szintű gyógyítás

Szellemszintű Emberi Csillagnemzetség kapcsán több utat bejárva, mély tapasztalataim vannak a Sárkány, Szárnyas Oroszlán, Női Kígyó és Angyal sorsösvényeken. Az Angyal lélekrészem egyik meghatározó feladata a sérült Pegazus lelkek gyógyítása Mirach traumája kapcsán. A Lemúriai gyógyítás és az Asztro-kozmogenezis lélekgyógyászati munkámban a fő irány az Akasha Krónikákban való hangolódás, karmikus gyökerek feltárása és gyógyítása, melyet az Orionbeli angyali lélekrészem vezet.Munkám szorosan kötődik a születés misztériumához, a lemúriai beavatásom is ide kapcsolódik. A hangolódás során feltárulhatnak karmikus kapcsolati problémák, stresszek, melyek kezelésére, elfogadására már a várandósság ideje alatt fel lehet készülni. Ez testi szinten kiegészül energetikai masszázzsal is, mely mind az édesanyát mind a magzatot felkészíti a szülés, születés folyamatára. Szülés után lehetőség van a felmerülő viselkedési zavarok okainak tisztázására és oldására, mind az anya, mind a gyermek számára. Meddőség lelki okainak feltárása és a fizikai test felkészítése a gyermek befogadására.

Telefonszám:+36309002536

Bejelentkezés:H-P 9-20, Budapest, Kistarcsa

Werli Szilvia

Werli Szilvia

I. és II. szintű gyógyítás

Terápiás munkám során a mára már sok ember számára jól ismert Lemúriai gyógyítást és Asztro-kozmogenezis lélekgyógyászati kezelést végzek. A Női Kígyó beavatásaim többek között a lelki sérülések okainak feltárására és az érzelemtest gyógyítására készítettek fel.A másik nagyon meghatározó irány az egyéni teremtések beindítása az Unikornis lélekrészem segítségével. Ennek egyik feltétele a vezekléskörök természetének felismerése.Hangolódás útján sorselemzést végzek, mely kiterjed az élet minden megválaszolható területére, tiszteletben tartva a választás misztériumát. Ebben most már tudom, hogy évek óta a Pegazus, az Unikornis a Medve és a Női Kígyó Nemzetség segít, hogy ezt Papnői szeretettel átitatva taníthassam a hozzám forduló lelkeknek. Munkámban, ha szükséges, kineziológiai oldásokat, meridián rendszerek energetikai blokkjának kisimítását is végzem. Szorosan kapcsolódik a terápiához a miértek megválaszolása, hogy a lélek egyfajta tudatossá válással a saját kezébe vehesse az életének irányítását, és végül képes legyen a feladatainak megoldására. A pánikbetegségnél, a depressziónál és a különféle lelki problémák megélésénél ez egy kulcsfontosságú lépés a gyógyulás felé. Várom azokat a lelkeket, akik úgy érzik, hogy Ők szeretnék irányítani, teremteni az életüket és ezzel rátalálni a legmagasabb rendű sorsösvényükre.

Telefonszám:+36303274882

Bejelentkezés:H-P 10-20, Budapest, Kistarcsa

Pincés Mariann

Pincés Mariann

I. és II. szintű gyógyítás

Kedves gyógyulni vágyó! Szeretettel ajánlom Részedre e terápiát, melyben a 13 Csillagnemzetség gyógyító sugaraival, Angyali ölelő érintésben együtt találjuk meg az Örök Fénybe, Szeretetbe vezető Utat. Megtiszteltetés számomra, hogy az Égiek kiválasztottak e gyógyítás Földi szolgálatára, melyet teljes szívemből, szeretettel adok át a gyógyulni vágyóknak. A Női kígyó lényem érintését ajánlom annak, aki Thai-masszázs és reflexológiai kezelést szeretne. Kapcsolódjunk szívből-szívbe!

Telefonszám:+36306410597

E-mail:marianna.tajfuto@vipmail.hu

Rózsa Anita

Rózsa Anita

I. és II. szintű gyógyítás

Az emberi Csillagnemzetség tagjaként végtelen csodálattal figyeltem és vágytam bejárni a teremtés minden ösvényét. Számomra ebben az életemben mindig is egyértelmű volt, hogy gyógyítással szeretnék foglalkozni. Orvosi hivatásom során számtalanszor éreztem, hogy még hiányzik valami. Kerestem az utamat. Tanultam homeopátiát, Hagyományos Kínai Orvoslást is. Az Égiek kegyelméből megismerhettem a Csillagnemzetségek csodálatos tanítását és megkaphattam a lélekgyógyászati beavatásokat is.Életem ezen szakaszában élem, tanulom a változás, veszteség, elengedés, újrakezdés misztériumát. Gyógyítói utamon elkísérnek a Medve kódjaim, mint a megbocsájtás, a kegyelem, hit megélése, a Női és a Férfi Kígyó Csillagnemzetség sugarai, a Delfinek életöröme, szeretete,a Sárkány Nemzetség ereje is, valamint nem utolsó sorban mély tisztelettel, szeretettel kapcsolódom Nioméhoz.

Telefonszám:+36304888418

Szabados Emese

Szabados Emese

I. és II. szintű gyógyítás

Kedves Gyógyulni Vágyó! Nagyon izgalmas dolognak tartottam mindig azt a sokszínűséget, ami bennünk lakozik és azt figyelni, hogy a Csillagnemzetségek szellemi-, lélek- és test-színeinek végtelen és gyönyörű kombinációi az emberekben hogy teremtenek életet és nyilvánulnak meg. Nem véletlen a hívás, hogy ki kihez vágyik gyógyulni, hisz ezek a kódok, amik mint kincsek bennünk lakoznak, lesznek különböző színű és energiájú hidak Ég és Föld között. Az én „hídjaimat” legmélyebben az Istennő világával való kapcsolódás szövi át, ennek a világnak először védelmezőjeként, harcosaként, majd papnőjeként. Angyali kódjaimban Bellatrix gyönyörű csillagsugarának képviselőjeként ismertem magamra, és a mindennapjaimban a Pegazus lelki kódjaimat is boldogan és büszkén igyekszem a legmagasabb rezgésen élni. Természetesen nem célom most „sejtről-sejtre” bemutatni magamat 😀 , ám értelemszerűen a kódjaimnak megfelelő területeken tudok leginkább a segítségedre lenni, mint pl. tükörhelyzetek felismerése, belső erő felvállalása és egyensúlyban tartása, bizonyos kapcsolati kérdések, testtel való kapcsolat, felelősségvállalás-helyzetek, és ezek legmélyebb gyökereinek a feltárása, hisz ez a csodálatos Misztérium a végső Megváltás lehetőségét hozhatja el minden őszinte és alázattal teli Szív számára.

Kezelés helye: Budapest vagy Kismaros

Telefonszám:+36209402749

E-mail:e.szabados77@gmail.com

Trajbiár Judit

Trajbiár Judit

I. és II. szintű gyógyítás

Gyógyító munkámban évek óta a megbetegedések lelki okait kutatom. A kineziológia eszközeivel számtalan gyógyulást hozó felismeréshez segítettem a hozzám forduló embereket. Az önromboló és önkorlátozó hitrendszerek felszámolásában az Access Bars technikája is segítségemre van. E terápiás munka kiteljesedéseként csodálatos élményként éltem meg a Csillagnemzetségek tanítását és az erre épülő nagy erejű gyógyító eljárás megismerését. Ez a misztérium lehetővé teszi, hogy egy eddig elérhetetlen mélységben oldódjon a múlt, az ember mélyen magára ismerjen és ezáltal gyógyuljon testi, lelki és szellemi szinten. Ha szükséges, az Energy bioinformációs készítményei közül kiválasztom a gyógyulást segítő szert.

Kezelés helyszíne: XIV. kerület.

Telefonszám:+36302736456